Saturday, August 31, 2013

Majlis Penganugerah SM/SSM August 2013

Anugerah SM/SSM telah berlangsung pada 24.8.2013 di Menara PGRM,Cheras minggu lalu..alhamdulillah telah berjaya meraih pangkat dalam biz ni konon konon sangat susah ni..klu susah y la i can do this kan...jom layan a few photos..

terima kasih rakan kongsi sekalian

u guys telah membuktikan sesuatu diluar jangkaan!!never say never!!

inilah inasan yang banyak memberi tunjuk ajar selain dr rajiah Razak..

bersama CDM Izyan Liyana dan SM yusnizar

Top Leaders circle dah ramai CDM sekarang dan i'll be one of them insya allah!!

bersama CDM kak Lily yg sangat super humble..

rakan kongsi saya yg sorg ni lawyer,sanggup turun dari kedah semata2 nak ambik aura kan..next nur pulak okey!!!

ha!!!ni pulak rakan kongsi yg x menang tangan mak nak ajar..sekali borong licin stokis..isk isk isk...untung mak nokss

our team are growing bigger and bigger

yeay!!!happy us


alhamdulillah..ni ye yg mampu kami katakan


kami akan terus melangkah dan melangkah

TOP Leaders Circle sgt best!!


While waiting for our turn,posing dulu..
alhamdulillah..dah bergelar Sales manager..
photos credit to :Izyan Liyana

masih lagi x percaya yang say ni dah bergelar Sales Manger..dah naik stage ambil award dah..next Diamond Sales Manger pulak okey!!go syakirah Go..u can do it..masih lagi x percaya hanya dgn jadi ahli yg memang x da modal,dlm masa 5 bln dah bergelar Sales Manger..macam x pecaya ja..tp,berkat usaha dan tunjuk ajar dari otai otai CDM,alhamdulillah..dah berjaya melnagkah dgn riang...

uolls yang masih ragu ragu dengan diri sendiri,x pecaya sejauh mana biz ni boleh bawa uolls,u guys WAJIB buat!!!jangan kata nak cuba..buat je.follow apa yang mentor cakap.buat apa yg mentor suruh.ego letak tepi..nak ego mendanya.kita ni masih dalam misi mencari ilmu.Nabi pon bersabda"carilah ilmu hingga ke negeri China"..nak merasa naik stage ambik award macam ni,uolls jangna segan silu contact saya tau..insya allah segala ilmu akan kami di Top Leaders Circle curahkan sehingga anda berjaya..

whatsapp-017-5616579
sms-0195552314
FB-syakirahazmy
email-syakirahazmy@gmail.com

Friday, August 16, 2013

Testimoni pengguna Minyak JTX 1000-enjin smooth,x bising,pick up power.

testimoni daripada pengguna minyak JTX 1000.

sesuai untuk motorsikal berkuasa tinggi


untuk kereta kancil-standard car



untuk pembajak sawah pon boleh.hebat betol!!

minyak hebat,untuk kereta hebat...








Photo credit to ini wilayah JTX.

kebanyakkan testimoni menyatakan bahawa pick up keta memang lain sangat dari sebelum guna minyak JTX.lagi 1 enjin dah smooth.x da bunyi bising..keta dah mahal,enjin of course la kena jaga kan..x kan nak bg enjin makan minyak biasa je..


FB-Syakirahazmy
Sms 0195552314
Whatsapp-0175616579

Thursday, August 15, 2013

Minyak JTX 1000-menjaga enjin dan menjimatkan petrol anda

Minyak JTX 1000 merupakan produk keluaran Hai o Marketing.Minyak ini sesuai digunakan oleh semua jenis kenderaan seperti kereta,van,lori,superbike,kereta lumba,motorsikal dll..minyak JTX 1000 adalah minyak enjin berprestasi tinggi yang direka khas untuk membersihkan enjin dan memberi perlindungan terhadap pengoksidaan, kehausan, kakisan, mendapan, dan pembentukan lumpur dalam keadaan memandu yang paling teruk. Ia dihasilkan untuk kegunaan semua jenis kenderaan yang memakai petrol dan diesel termasuk kenderaan yang dilengkapi dengan turbocharger dan sistem pembakar suntikan. Formulasinya yang moden memastikan fleksibiliti untuk "mixed fleet operators"









Minyak JTX 1000
  • Minyak enjin pelbagai gred yang canggih diperkaya dengan pekatan tambahan Jet Turbo-X 5000 EP / AW.
  • Menyediakan perlindungan anti-haus, anti-karat dan anti-kakisan.
  • Memaksimakan selang masa pengaliran minyak dan masa penyelenggaraan.
  • Mengelakkan pembentukan lumpur.
  • Ciri-ciri anti-haus yang lebih baik memanjangkan jangka hayat enjin.
  • Kestabilan haba yang baik.
  • Kebolehan enjin yang optimum untuk prestasi yang lancar dan berkuasa.
  • Dicadangkan untuk 10,000km.

minyak JTX 900
  • Detergen dan pembersih enjin yang unggul.
  • Perlindungan anti-haus dan anti-pengoksidaan yang hebat, sesuai untuk penggunaan pemanduan di bandaraya dan lebuh raya.
  • Memenuhi atau melebihi spesifikasi prestasi API SL/CI-4, ACEA A2, A3, B3, B4, E3, E5, CUMMINS CES 20077/20078 dan GLOBAL DHD-1, VOLVO VDS-3.

Tidak kisah apa jenis enjin yang kita pakai....
Tidak 
kira kenderaan apa yang kita gunakan.....
Kecil,besar,baru @ lama....Made in Malaysia ka Luar Negara ka....
kita semua memerlukan Jet Turbo Extreme 1000 untuk enjin kereta kita.....
klu kita
 makan makanan yang enak dan berkhasiat sama juga yang diperlukan oleh enjin kereta kita.
Inilah makanan terbaik enjin kereta akita.....Kita akan berpuas hati dengan pelincir kereta yang terbaik.
Hebat enjin hebatlah kita kerana memilih yang terbaik....

JTX 1000 sahaja yang mampu memberi kepuasan pemanduan dengan penggunaan bahan bakar (petrol, diesel, NGV) yang lebih menjimatkan. Pelindungan pada enjin juga boleh dioptimumkan dan memberi kesan penjimatan dari segi kos penyelenggaraan enjin dan memanjangkan jangka hayat enjin dengan lebih lama...


FB:syakirahazmy
sms: 0195552314
whatsapp: 0175616579


Wednesday, August 14, 2013

Video TESTIMONI BIO VELOCITY SLEEP MATE.

video testimoni Bio Velocity sleep mate dari pengguna/pesakit kronik.saksikan...





TESTIMONI PESAKIT LUMPUH/STROKE



TESTIMONI-SAKIT SAKIT DAN LEMAH BADAN.

video


video

TESTIMONI PESAKIT DARAH TINGGI

video

TESTIMONI PESAKIT KENCING MANIS

video


untuk free demo,uolls boleh sms 019-5552314 @ whatsapp 017-5616579..special rebet sepanjang syawal ini..