Saturday, August 31, 2013

Majlis Penganugerah SM/SSM August 2013

Anugerah SM/SSM telah berlangsung pada 24.8.2013 di Menara PGRM,Cheras minggu lalu..alhamdulillah telah berjaya meraih pangkat dalam biz ni konon konon sangat susah ni..klu susah y la i can do this kan...jom layan a few photos..

terima kasih rakan kongsi sekalian

u guys telah membuktikan sesuatu diluar jangkaan!!never say never!!

inilah inasan yang banyak memberi tunjuk ajar selain dr rajiah Razak..

bersama CDM Izyan Liyana dan SM yusnizar

Top Leaders circle dah ramai CDM sekarang dan i'll be one of them insya allah!!

bersama CDM kak Lily yg sangat super humble..

rakan kongsi saya yg sorg ni lawyer,sanggup turun dari kedah semata2 nak ambik aura kan..next nur pulak okey!!!

ha!!!ni pulak rakan kongsi yg x menang tangan mak nak ajar..sekali borong licin stokis..isk isk isk...untung mak nokss

our team are growing bigger and bigger

yeay!!!happy us


alhamdulillah..ni ye yg mampu kami katakan


kami akan terus melangkah dan melangkah

TOP Leaders Circle sgt best!!


While waiting for our turn,posing dulu..
alhamdulillah..dah bergelar Sales manager..
photos credit to :Izyan Liyana

masih lagi x percaya yang say ni dah bergelar Sales Manger..dah naik stage ambil award dah..next Diamond Sales Manger pulak okey!!go syakirah Go..u can do it..masih lagi x percaya hanya dgn jadi ahli yg memang x da modal,dlm masa 5 bln dah bergelar Sales Manger..macam x pecaya ja..tp,berkat usaha dan tunjuk ajar dari otai otai CDM,alhamdulillah..dah berjaya melnagkah dgn riang...

uolls yang masih ragu ragu dengan diri sendiri,x pecaya sejauh mana biz ni boleh bawa uolls,u guys WAJIB buat!!!jangan kata nak cuba..buat je.follow apa yang mentor cakap.buat apa yg mentor suruh.ego letak tepi..nak ego mendanya.kita ni masih dalam misi mencari ilmu.Nabi pon bersabda"carilah ilmu hingga ke negeri China"..nak merasa naik stage ambik award macam ni,uolls jangna segan silu contact saya tau..insya allah segala ilmu akan kami di Top Leaders Circle curahkan sehingga anda berjaya..

whatsapp-017-5616579
sms-0195552314
FB-syakirahazmy
email-syakirahazmy@gmail.com