Tuesday, February 16, 2016

Strawberi Park cameron highland

lama sungguh aih x update belog..ni bukan tahap bersawang dah ni..sampai dah lupa password..busy sungguh noh..huhu..saja saja ja la nk share gambar cuti cuti malaysia tahun lepas.ni first time sampai cameron highland setelah 31 tahun hidup..nampak sangat la ceq ni susah nak buleh p bejalan..cakap banyak x mau..jom kita layan a few gambar kreatif kat sana jom..zassss














jelas terpampang mak pak syoq lebih dari anak,anak muka maintain dari mula sampi abeh macam tu ja..strawberi park ni terletak di lembah palas.turn left before tea boh yang cantik tu ye...



*haruslah diingatkan bahawa semua gambar gambar ini di ambil ketika bercuti tahun lepas ya kawan kawan..tahun ni bercuti hanya mampu kat hospital, fisio dan rumah sahaja!!