Sunday, October 20, 2013

Khasiat Ekstrak Biji Anggur -bb plus collagen

Ekstrak biji anggur @ grape seed extract..saudara saudari pernah dengar x?apakah khasiat ekstrak biji anggur ni ye?
  • Mengikut kajian saintifik,ekstrak biji anggur terbukti berkesan dalam membantu mengatasi masalh kanser serta amat bain untuk awet muda serta membantu memelihara kecantikan dan kesihatan badan jika digunakan secara konsisten.


  • ekstrak biji anggur juga terbukti berkesan untuk menguatkan sistem imun badan seperti menurunkan paras kolestrol,menghalang pembentukan darah beku,melegakan masalah yang berpunca dari urat timbul serta merencat pembengkakan dan keradangan.


  • Ekstrak biji anggur mengandungi unsur tumbuhan semulajadi yang menguat dan melindungi tisu dalaman. Ekstrak biji anggur juga mengandungi pelbagai khasiat kesihatan iaitu protien,lipid,karbohidrat dan polifenol.


  • kuasa antioksidan polifenal adalah 20 kali lebih baik dari vitamin E dan 50 kali kali lebih baik daripada vitamin C. salah satu unsur yang ditemui dalam biji anggur ialah OPC (Oligomerc Procyanidolic Complexes) iaitu unsur aktif ekstrak biji anggur adalah 50x lebih kuat dari Vitamin E dan 20x lebih kuat dari Vitamin C
  • Menguatkan saluran darah, penting untuk kecantikan kulit dan membantu dalam peredaran darah
  • melambatkan penuaan. Anti-penuaan yang berkesan kerana sifat antioksidannya
  • -OPC juga terikat dengan kolagen. dengan erti kata lain ia juga membantu kulit lebih elastik,membuat kita nampak muda semulajadi.

uolls nampak x apa ramuan bb plus collagen? Ada ekstrak biji anggur kan?ini bermaksud bb plus collagen itself 50 kali lebih baik dari Vit E!! sebab itu lah bb plus collagen ni sangat cepat bertindak dan uolls boleh rasa kesannya seawal 3 hari!!

paling best, bb plus collagen membaiki tisu dan kolagen dari dalam badan kita. maknanya kulit la kan. bukan kulit muka ja tau,kulit satu badan.so lepas ni dah x ada dah isu muka putih tangan hitam..:)

hanya dengan minum 2 sachet bb plus collagen sebelum tidur,kita akan dapat benefit collagen,vitamin C dan E dalam satu masa.wow!!x perlu nak consume supplement banyak banyak.


promosi beli 3 percuma 1 akan tamat 31 oktober 2013. uolls akan jimat rm 220 dengan promosi ni.

whatsapp-0175616579 untuk info lanjut
FB-syakirahazmy