Thursday, June 5, 2014

Alfalfa Concentrated - supplemement TERBAIK

lepas update entry tentang Alfalfa Concentrated semalam,dapat banyak pertanyaan tentang produk kesihatan yang satu ni.apa khasiatnya,apa efeknya.sedap x?berbau x?sebotol untuk berapa lama..
mari sini cik kiah terang kat hampa na...alfalfa concentrated ni diperbuat daripada pokok alfalfa.. hampa blh refer kt SINI




Alfalfa ni mengandungi semua jenis vitamins dan mineral.ianya juga mengandungi kandungan magensium..meaning to say that alfalfa ni sesuai sangat untuk pesakit migrain,darah tinggi dan seangkatan dengannya..

bagaimana nak minum Alfalfa ni?caranya senang sangat la senah oi... 1-2 sudu alfalfa campur dengan 200ml air masak, kemudian minum..senang kan?masih x clear lagi macam mana nak minum?follow je step kt bawah ni tau..very the easy one i told you..

ambil 200ml air masak.

masukkan 1 - 2 sudu besar Alfalfa Concentrated ke dalam air tersebut.

kacau kacau sikit bagi sebati

tada...dah boleh diminum...warna hijau alfalfa concentrated ni..
ha!!nampak x cara minum yang betol?amalkan 3 kali sehari tau.sebotol mengandungi 500ml. berapa lama sebotol ni bertahan bergantung pada tahap penggunaaan..cik kiah guna 1 sudu ja.so insya allah tahan lebih dari sebulan..

alfalfa dipercayai mempunyai keistimewaan yang boleh mengurangkan tahap kolestrol kerana mempunyai khasiat pelbagai vitamin dan  mineral penting. Herba alfalfa juga sangat berkesan dalam menyahtoksid dan membersihkan darah dan seterusnya memulih serta memperbaharui sel-sel badan.insya allah pengambilan alfalfa secara  tetap boleh merendahkan tekanan darah tinggi dan menyeimbangkan hormon.Sekiranya diamalkan secara berterusan, alfalfa dapat bertindak sebagai alternatif kepada ubat sakit kepala ataupun migrain kerana kandungannya yang tinggi kalsium dan magnesium.



untuk keterangan lanjut sila hubungi :

SPECIAL DISKAUN!!!

syakirah-0175616579(whatsapp)/0195552314
FB/IG :syakirahazmy
Email: syakirahazmy@gmail.com