Monday, June 9, 2014

mY Little suPerModel

assalamualaikum semua...sekarang ni musim cuti sekolah kans,kenduri kendara boleh dikatakan setiap hari uolls...tunggang periuk bak kata mak aku.. ayahnya kemain sibuk la sepanjang cuti sekolah ni..dapat job merata..si anak dan maknye ni pon menyibuk la ngikut ayahnye koje.. ayahnye busy dengan pengantin,maknye sibuk layan si supermodel licik ni ha.. nampak tempat menarik sikit dan dan 'abu,cepie(selfie)...mana tumpahnya kuah kalau tak ke pinggan kans..

tempat yang mabeles ni kat Muzium Kayang,Perlis..cantik jugak tempat ni.x penah tau pon..haiyaaa...syakirah ni....







nak buat muka comel sampai nak jatuh.over tau Aisyah Dhaniah ni














ha!!!vogue to the vass tak anak syakirah???mesti la vogue kan..quality gambar idak ler secantik gambo DSLR @ kamera mahei..ni gambar dari Note 2 aje..tapi quality ok kan.(promote note bentar). ayah sememangnya x kan melayan kami dua beranak time dia keja..so kami berdua kena la pandai pandai membawa diri..

sesiapa yang nak cari model baju ka,hijab ka apa ka..buleh la roger cik kiah.anak cik kiah on jer...ahahahahah..Aisyah Dhaniah u will always be my cutest little supermodel.. ;)