Saturday, July 28, 2012

Adakah long brassiere harus dipakai bersama dengan long girdle dan waist nipper




Long brassiere dan long girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. 
waist nipper pula, ia dapat menyelaraskan kontur dada dan perut, meningkatkan kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, waist nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara brassiere dan long girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya memperbetulkan postur badan. Maka, mereka yang memakai long brassiere, waist nipper dan long girdle pada masa yang sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.


let say uolls pakai long girdle je,nanti lemak lemak yang berkeliaran kat perut akan lari naik ke bahagian atas badan..so namapak x cantik la badan kan..kita pakai P.B ni sebab nak cantikkan badan.kalau dah lemak naik ke atas, memang sah sah la badan x cantik. 


calling calling i untuk fitting ye..x lama pon.kejap je.kesannya sampai bila bila...memang puas ati..

syakirah- 0194562726