Sunday, July 29, 2012

cara memakai short Bra Premium Beautiful

akceli cara nak pakai short bra Premium beautiful sama je ngan long bra..malah cara nak pakai short bra ni lebih simple okey...;)macam biasa mari kita belajar semula cara cara nak pakai short bra..semua orang tahu kan nak pakai bra macam mana..tapi still i nak ajar gak..:)


  • Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.
  • Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk.
  • Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli.
  • Selaraskan tali coli. (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli)
  • Pemeriksaan sendiri.

kan i dah kate,sama je macam cara pakai long bra.time membetulkan lemak tue,make sure uolls urut and tarik semua lemak kt bahagian tepi breeast masuk dalam cup okey..untuk memastikan anda mendapat breast yang tegang,mantop and sedang mata memandang..;)

early birds akan dapat free gift dari i..gimme a ring sekarang..dah alang alang nak raya ni..beraya dengan payudara yang x sagging..wahh..mantopps ko jah.

syakirah - 0194562726
email-mr_mrs_fitri@yahoo.com