Saturday, May 25, 2013

testimoni diri sendiri-sabun ketiak


Hello gojes..so macam mana penggunakan sabun marine essence uolls?? Of course sangat berkesan kan..I pon guna jugak tau..baru jer guna 4 5 hari.dah nampak kesannya..dah makin cerah tau ketiak ni..macam x pecaya jer.seronok sgt..ye la, selama ni ketiak macam gelap sikit..tapi lepas pakai sabun ni 4 5 hari, ketiak dah cerah..bukan I nk cerita psl ketiak gelap I ni..tapi I nk share pengalaman  memiliki ketiak gelap..so sesiapa yang memiliki masalah yang sama dengan I, cepat cepat la try sabun ni. Memang terbukti berkesan.


Dah la bau wangi.ada aleo vera, vitamin e, tee tree, garan buluh...memang kulit rasa lembap je..
So jom kita sama sama guna sabun ni.memang kita x tunjuk ketiak kat orang tapi untuk kepuasan diri kira sendiri..x nak ke ketiak or kawasan kawasan gelap kita tu cerah??x kan nk biar je gelap dan kusam sepanjang hayat kan ..

bukan tu je,sabun ni sebenarnya beauty soap.so kita boley guna sabun ni dari hujung rambut sampai ke hujung kaki..memang sangat berkesan...sesapa yang ada resdung tu.ha!!elok sangat la guna sabun ni..husband i guna sabun ni..dia kata muka dia dah x gatal2 even makan sea food.klu x,lepas makan je gerenti muka naik gatal2..tapi lepas cuci muka dengan sabun ni..alhamdulillah.my nephew pon cuci muka dengan sabun ni.jeragat dan jerawat serta parut hilang sama sekali..memnag terbukti berkesan kan...
uolss yang berminat,x kira la adik ke,kakak ke,mak ayah atok nenek,jangan segan silu call,whatsapp,wechat or sms saye ye..

syakirah-0175616579
FB-syakirahazmy
email-syakirahazmy@gmail.com