Saturday, September 1, 2012

penyusuan dengan Premium Beautiful


soalan yang sering i terima berkenaan Premium Beautiful Korset ialah "boleh ke nak nyusukan baby kalau pakai premium beautiful ni?korset yang i pakai x boleh la..memang tertutp terus..memang susah sangat nak nyusu".
photo from encik google

first and foremost,premium beautiful korset ni terdiri daripada 3 peices.long girdle,long bra n waist nipper.meaning to say that kite kena pakai one by one..bukan 1 piece yang kita kena sarung terus macam swimming suit tu.

this is the difference between korset biasa and premium beautiful
Premium beautiful terdiri dari long girdle,long bra n waist nipper

macam yang i kata tadi,korset premium beautiful tadi terdiri dari 3 pieces.long bra premium beautiful ni sebenarnya macam bra biasa cumanya x padded.and of course long bra premium beautiful ni ada infrared.infrared ni la yang membantu kaum kaum ibu mengekalkan quality dan quantity susu.
cara nak pam or nyusukan anak senang je,just tarok cup bra ke bawah,then leh la pam or susukan baby..jangan risau pasal tali bra okey.sebabnya tali bra ni x kan sesekali loose etc.i guna uolls.sebab tu la i berani gerenti.
senang jer kan.just tarik jer cup ke bawah,then dah boleh pam..

kalau guna medela freestyle tu lagi senang, just sangkut je kat bra..x perlu pegang dah kan...
Premium beautiful ni memang membantu memperbanyakkan susu.my little Aisyah dah 7 bulan,but still i bengkak susu lagi.sumpah x tipu.sekali pam boleh 7-8 oz.banyak kan even anak dah umor 7 bulan..susu yang simpan dalam freezer pon banyak lagi.alhamdulillah dulu time ngandong memang dah niat nak susukan Aisyah until dia besar.niat dah temakbul.kita kena cari alternatifkan..mommies kat luar sana,moh kita sama sama susukan babies sampai mereka besar.Premium Beautiful sangat membantu okey..
sesiapa yang berminay dan nak tau lebih lanjut,inbox or sms i yer..



syakirah-0194562726
email-mr_mrs_fitri@yahoo.com
FB-syakirahazmy