Wednesday, September 5, 2012

premium beautifu:cara ambil ukuran



ramai yang selalu confius dan tertanya tanya cara yang betol untuk ambil ukuran.biasanya i trus p jumpa n ambil measurement sendiri.senang supaya uolls x confius.tp untuk uolls yang jauh mata dekat dihati,i tunjukkan cara nak ambil ukuran yang betol..ukuran dalam cm yer uolls.x nak dalam inci then convert ke cm.no no no!!nanti size x betol.uolls kene ambil ukuran di bahagian ni ye..
  1. ukuran atas puncak breast
  2. ukuran bawah breast
  3. ukur lilit pinggang
  4. ukur lilit pinggul
macam ni


contoh seperti dalam gambar rajah ni yer..

senang je kan..i harap uolls x confius lagi after baca and go tru pixca ni okeh..klu dok confius lg,uolls leh refer kat sini.uppss..before i lupa,i nak ingatkan uolls supaya mengambil ukuran dari belakang.maksudnya tarik pita ukur dari belakang yer.uolls akan baca ukuran dari depan..anything uolls leh contact i.

syakirah-0194562726
email-mr_mrs_fitri@yahoo.com
FB-syakirahfitri