Sunday, November 18, 2012

kenapa business online Premium Beautiful??

hye semua..assalamualaikum...uolls sihat?i sihat alhamdulillah..uolls mesti tertanya tanya kenapa i suka biz online ni kan?apakah penyebab atau pendorong untuk i terus melangkah dalam dunia biz online ni kan...chewahhh..sebabnya ialah?

ha!!sapa x nak duit?ade ker orang yang x nak duit??my lil Aisyah tu pon dah pandai pegang duit.mustahil la kita x na duit kan..especially bonus yang riban riban.ada yang nak tolak ker?dalam dunia yang serba moden,serba maju,harga barang makin naik ni..semua orang berusaha keras untuk tambah side income.termasuklah i..dan alhamdulillah i dipertemukan dengan online biz yang superb ni..biz aper yer? biz Premium Beautiful Corset..
bonus pertama uolls memang confrim 3000-4500.uolls yang tentukan nak bonus berapa..i dah merasa okey..dapat bonus time raya lak tu..alhamdulillah syukur!!

free VVIP trips i told u..ini bukan cobaan.ini betol2..ekceli company menawarkan 3 VVIP trips every single year.kira dah jadi activiti wajib untuk company..sebagai penghargaan kepada kita kita semua.x nak merasa ker?dengar cita awal tahun depan company ada trip..bukan london/Paris..tp ke asean coontries..x kisah la negara mane pon kan..janji dapat p trip free..just bawa duit nak shopping jer..wao!!seronok..x sabar menanti tahun depan.

uolls juga akan mendapat car fund.apa!!company bagi car fund??yess.memang company akan bagi car fund apabila kita dah mencapai pangkat DDM dan ke atas..pabila kita cemerlang,gemilang dan terbilang,company akan appreciate kita dengan car fund.so uolls pilih je nak pakai keta apa.BMW?sebab tu la kita selalu nampak banyak orang muda pakai BMW kan..sebabnya dorang cemerlang.and company bagi car fund.best kan??boleh x klu i nak Audi jer??hahhaa..insya allah..

ekceli byk lagi yang company bagi apabila kita mencapai satu tahap dalam biz..uppss..bukan itu saje,kita juga akan naik stage untuk ambil award..wow!!macam artis la pulak kan??penah x uolls naik pentas ambil award,pakai baju designer??x penah kan kan kan..dalam biz ni kita berpeluang untuk berbuat demikian..mengancam kan??hebat hebat.

apa lagi yer??ha!!SEMINAR yang mana di conduct sendiri oleh CDM CDM hebat di bawah naungan Hanis Haizi..x pecaya??kena lah percaya..sebabnya i dah attend seminar tersebut..ramai sangat usahawan usahawan muda yang attend..seronok.


banyak lagi sebab kenapa i enjoy berbisness online ni..biz online premium beautiful ni bukan sebarangan biz tau..sangat mudah,mesra alam dan always keep in touch ..so,wait ni more..
jangan tunggu lagi..x da siapa akan ubah nasib kita kecuali kita sendiri..berminat boleh calling calling i yer..

HP-0194562726
FB-syakirahazmy