Friday, November 23, 2012

Majlis Ulangtahun ke 20-CDM keluaran GLAM

hallu semua..as we all noe,esok merupakan hari ulangtahun syarikat yang ke 20..wah!!dah 20 tahun syarikat ni bertapak dalam dunia..x penah penah bankrup kan??alhamdulillah..x sabar nak melihat penampilan gojes leaders kita..bukan leaders je yang gojes tau,member lain pon x kurang hebatnya..x cayer??kita tunggu esok okey.yang pastinya, tahun ni our Green Leaders Group berjaya melahirkan beberapa CDM baru..wah!!memang marveles la GLG..boleh bayangkan betapa hebatnya our group kan..syukur sangat sebab ditemukan dengan GLG.leaders sentiasa support..:)

tau x aper yang best sempena ulangtahun Hai o ke 20 esok??jangan terkezut hokey.artis jemputan ialah Dayang Norfaizah dan juga Shila amzah..wow!!gempak kan.rugi sangat kalu x join kan..bukan senang nak leh jumpa artis bertaraf dunia ni kan..


bukan artis jemputan jer best,cabutan bertuah super best..belum telambat lagi klu uols nak beli tiket..tiket tu untuk cabutan bertuah..:)
hadiah utama cabutan bertuah

  1. Proton Preve 1.6 executive yang bernilai rm 63,000
  2. Sijil simpanan Premium bernilai RM 15,000
  3. Tiket trip  ke LONDON/Paris FOC
apa tunggu lagi,jom kita meriahkan majlis ulangtahun ni..mana lah tau kita insan bertuah tersebut..dapat trip free ke London/Paris pon okey;)

Tarikh:24 November 2012
Tempat: Stadium Melawati Shah Alam
Masa: 12.30 tgh hari - 6.30 ptg