Monday, November 12, 2012

Seminar SM/SSM Cycle 3

hye gojes gojes kat luar sana..ekceli i baru selesai seminar SM/SSM Cycle 3anjuran syarikat.memang sangat teruja dan excited dapat attend seminar yang memang sangat informative mcm ni..almaklumlah,orang baru mcm i ni sentiasa perlu tambah ilmu..
first of all,i nak ucapkan terima kasih yang x terhingga kepada leader i yang sangat membantu x kira masa.time susah,time senang,selalu contact i..klu contact x semestinya tanya pasal biz kan..kita org selalu sembang psl famili,keja so on..tq vey much to my biz partner cum my direct leader.


inilah leader i yg sangat byk membantu.dalam biz lain ader ke leader yg akan besusah payah ambil n hantar uolls ke seminar?X da kan.alhamdulillah i diperkenalkan dgn group yg betol.leaders sentiasa membantu..masa mula mula involve dulu,sangat takut nak melangkah..asyik rasa down jer..tapi leader selalu bakar semangat. alwayz rasa aku org baru,off course la dorang x kisah sangat pasal aku kan..tp sapa kate macam tu?time p seminar aritu,Ya allah...siapa sangka leaders yang lain sangatlah ramah.sembang as if dah kenal lama..padahal baru je jumpa ari seminar tu..
slot dalam seminar memang sangat membantu..semua CDM sangat la membantu..dorang x kedekut ilmu.dorang nak kita semua ni jadi macam dorang..wow!!ade ker leaders lain nak kita jadi mcm dorg?of course ler x kan..tapi CDM kita org ni nak kita org copy bulat bulat aper yang dorang buat..masing2 cerita pengalaman ketika mula mula melangkah dulu..teruja okey!!
memang boley nampak semua CDM sangat Cool and supportive..korang penah x bemimpi nak jumpa and besembang dengan Haniz Haizi??penah x??mesti la x penah kan.dengan biz ni,i dah berjumpa and sembang dgn Jutawan muda biz online..memang x da gap antara orang baru and CDM okey..perasaan rendah diri dah hilang bila bercakap dgn CDM hebat..

our great CDM..kata katanya penuh semangat!!

with CDM Salha Zain.my great Mentor

ha!!ini pulak CDM Salha Zain..kenal kan? dulu slalu la cakap sorg2,betuahnya lah klu dapat face to face dgn CDM Salha Zain ni..hebat..suri rumah yang mampu generate income 5 6 angka hanya dengan biz Premium Beautiful. CDM Salha ni x penah jumpa i pon..siapa la kita kan.tapi cara dia sembang,cara dia becakap n bagi nasihat as if dia dah kenal kita lama dah.rasa seronok sangat..sekali lagi perasaan rendah diri itu hilang.


ini pulak k.Izyan.x penah besua muka pon..tapi kena brainwash same jer..mcm dah kenal lama jer kan...huhu

team under mentor CDM Salha Zain..this is my Graet team..love u guys...:)

inilah bakal bakal usahawan muda..YOUNG MILLIONAIRES IN THE MAKING.x susah pon berbiz zaman teknologi sekarang ni..teknologi dihujung jari..selagi ada kemahuan,insya allah kita akan dapat apa yang kita nak..siapa nak ubah kehidupan kita kalau bukan diri kita kan??



Geram x tengok photos kat atas ni??i dah dapat merasa bonus,dapat p seminar yang tersangatlah SUPERB dapat pulak bersembang dengan CDM yang memang perghhh..x tau lah nak explain mcm mana..uolls???x teringin ker?rebut peluang yang ada ni.i dah mencuba dan memang berpuas ati dan akan meneruskan perjuangan..sesiapa yang berminat,cepat2 inbox or sms or kol i okey..kita blajar sama2 untuk memajukan diri sendiri disamping generate income besar untuk famili juge...
                   
                                 syakirah-0194562726
                                 Fb-syakirahazmy