Wednesday, July 24, 2013

BB plus Collagen- Beli 3 percuma 1

hello gojes..macam mana puasa uolls??lg berapa hari je nak raya ni kan..macam mana persiapan raya??baju semua dah ada??kulit muka dan okey x?ke still kusam n x bermaya lg??jangan risau okey..

sekarang ni BB plus collagen mengadakan promosi sehingga oktober 2013.beli 3 bb plus collagen percuma sekotak.uolls boleh bayangkan x uolls dan jimat rm 180/..banyak kan??uolls boleh share dengan adik,kakak,mak,abg,ayah.. semua orang boleh minum tau Bb plus collagen ni..husband sy minum!!katanya kulit dia makin lembap..:)



sekotak ni ada 20 sachets..meaning to say umtuk 20 hari..minum sebelum tidur ye darling...

bukan je uolls boleh cun melecun,kulit porcelain hari raya nanti.uolls pon boleh qualify FREE trip ke Gold Coast!!hanay dengan minum bb plus collagen ni uolls boleh p Gold Coast for free!!ya Allah.x nak ke??ha.siapa nak p Gold Coast for free blh pm sy..sy share cara macam mana kita nak p travel free sama sama tau..dengan bb plus collagen ni bukan je kulit uolls cantik,dapat free trip.dah tu dapat plak bonus rm 15,000.00...ada orang x nak ke bonus 15k???giler kaw x nak..


sesiapa je yang nk p free trip ke Gold Coast ni boleh pm saya.seronoknya boleh p ramai ramai kan...peluk Koala..wahhhhh!!!sila jangan jeles yer..


LOVE,
SYAKIRAH
017-5616579 WHATSAPP/WECHAT/SMS
019-5552314 CALL/SMS