Thursday, July 25, 2013

Jaundice @ Demam Kuning-Bio Velocity adalah penawarnya.

Jaundice @ demam kuning merupakan penyakit wajib untuk bayi yang baru lahir..Demam kuning merupakan suatu penyakit yang berkaitan rapat dengan kegagalan organ hati memproses sel darah merah. menurut Wikipedia Jaundice is a yellow color of the skin, mucus membranes, or eyes. The yellow coloring comes from bilirubin, a byproduct of old red blood cells. Jaundice can be a symptom of other health problems.

macam macam petua ada untuk penyakit jaundice ni.anak saya dulu kena jaundice jugak.35 hari pulak tu.mula2 tu memang sangat risau.well my mom.biasala banyak sangat petua kan..bagi minum susu kambing..still naik jugak demamnya.then bg air buah sengkuang cina.x jadik jugak.bagi air mutiara naga..macam macam lagi la mak saya bg..i buat bodo je lah..wat to do kan..lepas sebulan baru tau yg Aisyah Dhaniah kena pro long jaundice..mula la panic.buat urine test,blood test bagai..

u guys know what..latest finding menunjukkan Bio Velocity sleep mate mampu menjadi penawar jaundice @ demam Kuning.latest testimonial..well biasa la kan..baby baru lahir..
Baby Zaffaeeq dari Changlun Kedah..Baby Bio Velocity Sleep Mate..dalam masa dua hari paras jaundice dia turun dari bacaan 12.9 ke bacaan 8.9.


photo credit to www.malisahalim.com
bukan je untuk jaundice,klu anak anak sukar tidur malam,kembung perut,sukar bernafas,memang sesuai sanagt la..x salah kita cuba kan..



bio velocity ni memang sesuai untuk semua peringkat umur..baby ni kecik lagi.x tau nak cakap.x boleh nak bagtau kenapa diorang menangis.as a parents,kita kena ambil tindakan segera untuk mengelakkan perkara x diingini daripada berlaku..

kaum kaum ibu,bapa yang nak free demo boleh contact sy ye..
0175616579/0195552314 (syakirah) 
fb:syakirahazmy