Saturday, January 15, 2011

Confirm menang

malas nk update entri ye kawan kawan sekalian...memang malas bebeno la org perak kata..atenye,entri kali ni mg seciput je...ari senin ni suami saya and kwn2 beliau ada match ngan bebudak UITM Arau klu  xsalah...ala,dgn bebudak tu leh la korang kan...ce korg lawan ngan geng safi sali..baru korg tau langit tinggi ke rendah...suami saya dgn bangganya,"yang,abg ada match senin ni...teka la abg post apa"saya ni x bapo nk minat sgt bola..so layan x layan je lah..."post apa".."syg teka la"..x gemo la aku nk main teka teki nih..."syg x tau la"...nada malas nk layan..."abg jd striker...."dgn riak suami saya bgtau...sepontannya saya pon menoleh ke arah beliau..."hurmm....mg confirm..."..dgn sepantas kilat,beliau menekup mulut saya."syg jgn dok kata bkn2.klu team kami kalah siap syg!!"..uikk...x kata apa lg pon...tp beliau dh tau saya nk kata apa.dan selalunya klu saya kata mg perkara tersebut akan berlaku...kehkehkeh...
chaiyok chaiyok....u can do it..Gerenti menang!!