Tuesday, January 11, 2011

::saya suka blog awak::

strait to the point,saya sgt suka mengulangkaji satu blog nih..every day harus blogwalking blog dia...mg suka sgt..actually saya ni sgt br dlm bidang blog ni..so follower pon br je ckit sgt..masa mula2 dulu ada sorg awek nih follow..so i follow bek..everytime dia update harus aku baca..tp nk komen malu..al maklumlah,kita ni org baru..sapa la yg sudi nk berkomen2 ngan kita kan..so just follow je..one day aku memberanikan diri utk mengomen salah satu entri minah ni..mcm agak teruja bila dia komen antri aku..mcm "iskk..segannya bila blogger yg ramai follower komen aku"...sebnrnya minah ni baik je..beliau memilik wajah mirip2 org pakistan gitu..skali tgk mesti kita igt dia foreigner..korg mesti tertanya2 sapa minah ni kan??aku anugerahkan blog di bawah ni sebagai blog feveret aku...wpon Irine,Hanis Zalikha,Aizul mg gila punya byk follower,tp aku nk gak bg special award kt awek cun yg aku cakapkan nih...sapa orgnya??

Silalah CLICK di sini..











Qis,copycat photos sket eh...;)

ni la awek yg aku maksudkan..mcm pakistan kan??