Sunday, May 15, 2011

Hari belia

14 & 15 mei kita sambut hari belia kan??tahun ni sambutan hari belia perlis wat kat Stadium Utama Negeri..aku p lewat dah..masa tu ramai gak la belia belia kita ni involve..ada street soccer,bola tampar,bola jaringf,tarik tali & bagai lagi...ada gak gokat,motor2 comel n banyak lg(sebenarnya aku x reti nak sebut...)
meh kita tengok some of the photo on the first day ya..
gokat

konvoi jelajah perlis..ramai gak yg involve

ni lak motor yang very the colourfull

keta neo

street soccer
ni hari pertama ya..photo persembahan di malam hari ada gak..tp tunggu nnti lah aku letak..selamat hari belia kepada semua belia di luar sana...