Thursday, May 19, 2011

Oprah dah x kaya

pagi tadi masa on the way nak mai keja, dengar redFM...Oprah Winfrey merupakan wanita paling kaya dalam donia ni..waduh waduh..sangat kagum dengan beliau..tapi,rekod tersebut telah tercalar..teka sapa wanita paling kaya sekarang???isk isk isk...90 million adalah sangat banyak..kalau aku curi sikit pon dia x sedaq kata duit dia hilang...wanita tersebuat ialah.....













so maknanya Oprah dah jatuh tempat kedua..tapi bagi aku la..even Oprah punya show dah abeh,dia x perlu risau la..duit dia yang bermillion million tu takkan kering la..larat ka dia nak shopping sampi mati??aku rasa tak..tetiba aku pon bersemangat nak jadi macam wanita wanita ini..bukan nak pakai x cukup kain,nak tiru spirit depa la..sapa kata wanita x leh berjaya???