Thursday, May 26, 2011

yg pompuan nak jadi laki,yg laki nak jadi pompuan..

pagi ni masuk dalam paper..aku rasa semua paper kot.aku baca utusan pagi tadi..seorang mamat kat terengganu ni apply kat court,nak tukar nama..nama sebenarnya mohd Ashraf..nak tukar kepada nama Alisya apa tah...fullamak..gila siot..nak tukar nama pompuan.ekceli dia wat pembedahan tukar jantina 2 tahun lps kt thailand..dia nak tukar nama dengan alasan untuk memudahkan dia register kat U..adoi...lepas tu plak dia cakap susah nak pakai uniform keje..sebab dia dah jadi pompuan sekarang...waduh waduh...macam macam ye..dia kata lagi..parents dia support apa yg dia buat...mak cik,pakcik..biaq betoi....kot ye pon ko kunsa ke hape,x perlu tukar jantina..kalau sampai tahap tukar jantina ni ko tahu la hukum allah macam mana kan..wallau'allam..


p/s:berfikir sebelum bertindak.