Monday, May 16, 2011

JALANG

aku nak update pasal cita jalang...aku ingat cita ni ala ala 18SX..tajuk macam suspen jek..tanya husband aku,ada part x senonoh x??x dak pon dia kata..aku pon tengok la...cita ni x seberapa la sngat...pelakon utama macam agak gedik..memang la cita ni tajuk jalang..so,ko kena  buat ko tu jalang..bukannya gedik.ada beza jalang dan gedik tau..
tp moral of the story okey...standard cita melayu la kan..insaf,nak p masjid then mati kat depan pintu masjid..citanya okey..aku leh layan..kepada pelakon utama tersebut,mantapkan skill lakonan anda...bakat dok ada dah tu....(chewah..aku plak yang over)owh ya..nama pelakonnya Yasmin Khanif..