Monday, May 30, 2011

maharaja lawak dilanjut kan lagi 3 minggu??

tadi ada terbaca dalam paper..katanya maharaja lawak supposely abes 6 june ni klu x salah gua..tp tetiba astro nak lanjutkan tempoh..katanya nak kasik chance dorg wat all out and nak kasik chance kita2 ni mengundi...dalam erti kata lain...dorg nak duit lagi la tu...huh!!

dengar cita maharaja lawak akan dibuat ikut zon..zon utara kt Peneng,zon tengah.9ada ka zon tengah???)kt perak kot & zon selatan kt Johor.dorang wat camni sebab kat studio sekarang ni hanya limit pada 300 orang je..sesapa yang datang lewat x leh nak masuk tengok..so frust la..nak menyenangkan kita menonton,dorang wat ikut zon...
before this aku x minat sangat rajalawak & maharaja lawak.sebab aku x suka lawak bodo.tapi sejak dua menjak nih,minat gila ngan jambu..serius lawak..sebenarnya x da istilah lawak bodoh kan..bukan senang nak buat lawak..hanya orang yang hebat je leh wat lawak..contohnya jambu...hadoi...

mala kulu kulu...

lawak gila beb..husband aku tengok video ni 10 kali stakat yang aku nampak la...yang aku x nampak x tau la berapa ratus ribu kali..

korang minat group mane??semestinya JAMBU kan??muka legend,hati cute...ahahahaahah