Tuesday, April 19, 2011

'TER'remove????

kepada kengkawan yang memang nak berkawan dengan diriku ini...kita kawan baik baik ye....klu ada benda yang x puas ati,cakap..ni tetiba ja senyap sepi...pelik la aku pon..dah tu siap remove lak...iskk...pehal lak dia nih..ada masalah ke???ada masalah ke hape,cita...jangan dok simpan sensorang...x nak la orang dok bercerita benda x elok..klu nak kawan kita kawan...tapi once dah remove aku tu...aku paham la..ko x suka kawan ngan aku kan...x pe lah..ko orang baik baik..x layak nak kawan ngan kami kami ni kan...
aku bukan nak tuju pada sesapa...aku pon baru je perasan insan tersebut meremove aku...sebabnya...ada kawan kawan yg bgtau...lantak ko la...yang penting, life kita berbeza...FULLSTOP.