Tuesday, December 21, 2010

additoinal entri ... FB

ni nk story psl FB lg..aku x sangka lak yg aku ni ada secret admirer yg ari2 dok check FB aku nih..al maklum saja lah org miskin yg perasan elit ni sapa nk nmpk kan...(bkn aku kata,ada org kata).tetiba plak jd isu status aku ni provoke makluk 2 ekoq nih..eh,bila masa lak aku nk amik tau psl korg?lantak korg la..aku komen psl hp pon jd isu..aku letak status stress pon jd isu.dh tu aku nk tarok status apa dlm FB nih?semua ayat skema??adoi la..mao gaya pandai sgt.tp benda simple mcm tu pon pyh nk phm ka??yg dok terasa lebih saipa...lain kali check la btoi2..x psl2 nk tuding jari kata aku la punca semua benda.hotak lu.nak ke aku jd "batu api" yg  xkan padam?ha!aku x da masa pon nk check fb ko.yg sibuk2 check FB aku dr awal tahon smpi skrg pehal?x de keje time cuti sekolah??bila tanya kenapa sibuk peep FB aku.alasannya:setiap komen aku akan kluar kt page dia??logik ker sedangkan aku ngan ko bkn frend pon..nk tipu pon agak2 la..udah2 la cr salah aku..semua org bt salah.selidik la elok2.x pasai aku start dendam..eh,org miskin mcm aku ni leh dendam cam tuh ka??boleh la kot...
dh tu ada lg cite,siap maki2 dlm FB..siap perendah aku..ko kaya sgt la leh naik kete tuh???abeh kaya la tu?aku byr keta aku pakai duit aku la.ada aku mintak dr ko?huh!!pagi2 aku dh emo sbb FB nih.kang aku terminate akaun br tau.x da la kot yg nk terasa or mkn dlm dgn status aku tu.lps ni nk tulis status cane ekk??pesanan laki aku,make sure status tu org x terasa.loh,x dak sapa pon nk terasa,org ckp sai benda lain tetiba kata aku batu api la..apadiaaa.klu aku nk jd batu api,aku state la nama ko tuh.ada aku tulis name ko?x de kan?so jgn la nk terasa lebih.aku kutuk org lain pon dorg okey je..apa da..

moral of the story,jgn la nk judge any statement without comprehend and analyze the meaning behind it..never read between the fingers!!..dh tu,bt lak statement aku ni suka dok provoke dlm FB.adoi..bt apa nk provoke tanpa sbb kan??aku ni x gila mcm korg.asyik2 aku yg kena.asyik2 aku yg jadi punca...lps ni aku nk msg Mark Zurkerbeg la.nk bgtau dia Fb dia ni byk create problem.salah faham la, tetiba ter'emo' lbh la.nk mkn dlm la,kecik ati la..semua ada..so skrg ni stop Fb untuk seketika smpi keadaan reda..aku gak yg salah??adoi..tolong lah abg Mark,u septtnya tau benda camnih akan tejd..kenapa u x inform i awal2??kan i dh jd mangsa..i leh report kt multimedia Comission x?tresspassing human right??hahahah